Navigatie:

Guido overleden

In memoriam

1934 - 2021

† Bij het overlijden van Guido Maria Hoogenboom †


Met grote verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden van Guido. Onze gedachten en condoleances gaan naar de nabestaanden. En voor iedereen die zich betrokken voelde bij Guido, de drijfveer achter het “Centre L'Innovation” zal dit zeker als een groot verlies aanvoelen.
In de nacht van 7 op 8 oktober 2021 is Guido bezweken aan zijn ziekte. Hij werd al bijna een jaar verpleegd na enkele behandelingen in het ziekenhuis. Volledig herstel zat er op die leeftijd niet meer in en uiteindelijk verzwakte hij dermate dat hij zijn lichaam definitief moest verlaten. Guido kende veel mensen over de hele wereld; hij heeft zelfs een van de astronauten die op de maan is geweest ontmoet, de al overleden Edgar Mitchell. We beschouwen het overlijden van Guido als een groot verlies, een onoverkomelijk verlies voor het Centre.

Deze website is gebouwd op de ideeën en drijfveren van Guido. En via dit platform kunnen we hem het beste postuum eren. Het “Centre L'Innovation” was het geesteskind van Guido. Hier kregen zijn idealistische denkbeelden een vorm en konden onder de aandacht van de wereld worden gebracht. Zijn boodschap was eenvoudig: een open samenleving gebaseerd op liefde en respect, die nieuwe ontwikkelingen omarmt. Zie de plakkette in de achtertuin van Guido:

De plakkette met de 3 L's die Guido volgens het onderschrift in 1990 maakte

Guido heeft deze diepe woorden bij elkaar gezet omdat het zijn visie was na alles wat hij als mens had meegemaakt.

Cover van het boek over zijn leven dat Guido heeft gepubliceerd via deze website, zie Projecten

De meest belangrijke en mystieke gebeurtenis was dat Guido in de tweede wereldoorlog, komende uit de kerk, werd getroffen door de bliksem. Midden in Utrecht. Volgens zijn eigen zeggen zou deze klap zijn leven hebben gestuurd. In de bijna 80 jaar erna is het verhaal gaandeweg een eigen leven gaan leiden, maar voor Guido was het een markant punt in zijn leven, vergelijkbaar met Saul in de bijbel, die door een slag uit de hemel van een christenjager zelf christen werd omdat hij het in een epifanie “inzag”. De klap was daar de oorzaak van, en op dezelfde manier gaf de donderslag die kleine Guido velde, het inzicht om meer waarde te hechten aan het paranormale en esoterische. Iedereen die zijn boek “Struck by Lightning”, te vinden op deze site bij Projecten, heeft gelezen zal getroffen zijn door de zeer opmerkelijke onalledaagse, bovennatuurlijke gebeurtenissen die Guido meemaakte en zijn vermogen om mensen en dieren met zijn handen te kunnen genezen, zonder enige vorm van studie of speciefieke ontwikkeling daarnaartoe. Hij kon het gewoon in eens en paste dat toe op al degenen die het accepteerden, soms tegen beter weten in of zonder dat de HH medici zich erin konden vinden. Helaas kon hij zichzelf op die manier niet redden.

Kaartje van Guido als producer multimedia


Deze website is gevuld met verhalen van Guido's gedreven verlangen om van de wereld een betere plaats voor iedereen te maken. Ook al was zijn manier van doen niet altijd even orthodox of harmonieus, zijn bedoelingen waren altijd wel puur en oprecht.
In zijn autobiografie geeft Guido aan dat als je zijn naam uitspreekt, je eigenlijk zegt "ik laat me door jou sturen", maw. hij is onze gids. Daar heeft hij zeker met het Centre vrij letterlijk op die manier inhoud aan gegeven om zijn beoogde idealen te bereiken.

We zullen jou en je sturing missen Guido.

Namens alle medesympathisanten van het Centre L'Innovation

☆ ☆ ☆

Uw inbreng

Wat kunt u doen om uw medeleven te betuigen?
Het is nog onduidelijk wat er met de site gaat gebeuren. Vooralsnog kunnen we er gebruik van blijven maken en kunt u kennis nemen van Guido's gedachtengoed. Hoewel Guido nog overliep van de ideeën zullen we het hiermee moeten doen.
Wilt U Guido de laatste eer betuigen, volg dan deze link: in memoriam Guido

Op Facebook wordt de video waarin Guido zijn grootste idool Sitchin interviewt, regelmatig gedeeld


Guido in beeld:
• 2014 Life of Guido
• 2009 Guido interviewt Sitchin
• 2008 vrijevogels Guido Hoogenboom
• 2003 Max the crystal skull

Eigendomstatement & disclaimer


© Copyrights voor alle teksten rusten bij Guido Hoogenboom. Illustraties OF van Guido OF komen ook van het net.
Teksten niet overnemen zonder de uitdrukkelijke toestemming van Guido Hoogenboom.
☆ ☆ ☆
Last update: 2022-08-14.
©2022 Centre L’Innovation,
Purmer 57,
8244 AX  Lelystad,
The Netherlands
Tel: +31 320 260794


☆ ☆ ☆

Op de hoogte blijven?


Vanwege het overlijden van Guido niet naar zijn email-account mailen aub, deze wordt niet meer geopend.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond het Centre?
Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Contact opnemen


Vanwege het overlijden van Guido niet naar zijn email-account mailen aub, deze wordt niet meer geopend.

Wilt u contact opnemen dan kan dat door mij te emailen. U krijgt zo snel mogelijk een reactie op uw verzoek voor contact.

Feedback en erorrs...


Een fout op de site aangetroffen? Rapporteer een fout in de tekst hier. Hier kunt u ook uw feed-back naartoe sturen.

Rapporteer iets dat mis is met de site, zoals een broken link, hier.

Ontdek het hier

 Website by John Beek .